Sunday, March 20, 2011

Punttis Hommia

Koko reissuun lähtemisen ja Palo Altossa asutun kuukauden jälkiseurauksena allekirjoittaneella ehti tulla kahden kuukauden tauko kuntosalillsa käymiseen. Punnertamalla, juoksemalla ja polkupyörällä ajamalla pysyy jollain tavalla kunnossa, mutta kunnon punttistreeni auttaa konttorirottaa kummasti pitämään ajatukset kasasssa ja mielen virkeänä.

San Franciscoon muutettuamme katsastimme lähiseudun kuntosalitarjonnan. Vain miehille tarkoitettu sali ei sopinut meille, koska molemmat halusivat treenaamaan. Lisäksi sateenkaarilippujen alla poikien omalla kuntosalilla voi olla aika macho meno. 

Harkitsimme Gold's Gym -ketjun paikallista salia. Tai Jassu harkitsi, mutta mainoksen nähtyämme päätimme jatkaa etsintää.
"Way too gay for you."

Päädyimme 24 Hour Fitnessiin, jota voi hyvin verrata Suomlalaiseen Motivukseen. Ei mitään kovin hienoa, mutta treenit saa tehtyä ja kolmen kympin kuukausimaksulla pääsisi tarvittaessa Zumbaamaan sydämensä kyllyydestä. Kampanjatarjouksena salille pääsi jäseneksi ilman liittymismaksua. Lisäksi ketjulla on toimipiste aivan duunipaikkani vieressä, joten valinta oli lopulta helppo.

Ainoa erittäin epäilyttävä homma on nykyinen kulunvalvontajärjestelmä. Normaalin magneettikortin tms. sijaan salille kirjaudutaan sisään sormenjäljellä. En tiedä, menisikö moinen Suomessa läpi.

Kerroin vuokraisännällemme, että ostin salikortin. Ja, että ostin sen 24hr Fitnessistä. Hänen reaktionsa oli, "Good. Gold's would have been way too gay for you." En epäile pätkääkään.

No comments:

Post a Comment