Wednesday, April 27, 2011

Kotiäidin ehostusta

Olen viimeisen vuoden lähinnä keskittynyt pikku-T:n hyvinvointiin ja vaatteisiin ja viime aikoina on tuntunut siltä että olisi ehkä korkea aika vähän ehostaa äitiäkin ettei pääse totaalisesti rempalleen. Päiväunikävelyllä olen lähistöllä huomannut kivan kauneushoitolan ja katsastettuani arvostelut Yelpistä rohkaistuin varamaan ajan elämäni ensimmäiseen manikyyriin. Puolen tunnin käsittelyn jälkeen kynnet olivat siistit ja vaaleapunaiset eikä kynsinauhat enää repsottanut. Manikyyri maksoi 10 dollaria ja etukäteen mietityttänyt tippaaminekin sujui helposti maksamisen yhteydessä. Jälkikäteen ajateltuna oliko kolme dollaria tippiä kuitenkin liian vähän puolen tunnin työstä. Noilla hinnoilla ei työntekijän tuntipalkkakaan voi olla järin suuri.

Kohta Jassu on yhtä kaunis kun tämä talo
Operaatio uudet silmälasit on myöskin ollut ajatustyön alla viimeisen vuoden. Noin tasan vuosi sitten olin jättänyt nykyiset lasini lattialle ja Toge onnistui yöllä astumaan niiden päälle. Optikko epäilevästi väänsi lasejani takaisin muotoon ja suositteli uusien lasien hankintaa. En muka vauvakiireiltä ehtinyt hankkia uusia laseja Suomesta ja ajattelin että ostan ne sitten täältä. Nettishoppailusta innostuneena päätin kokeilla lasien tilausta netissä. Kehysten vertailu oli yllättävän hankalaa ja "lataa oma kuvasi ja sovita kehyksiä virtuaalisesti" -palvelut ei toimineet ihan aukottomasti. Lasien lopullinen hinta nousi 38 dollarista 77 dollariin (halvimmat linssit ei tietysti käyneet omille vahvuuksilleni ja päälle tuli käsittelykulut yms). Lopputulos oli kuitenkin melko onnistunut ja lasit toimitettiin parissa päivässä. 

Piilolinssien tilaus ei onnistunut yhtä mutkattomasti. Nettikaupan pitää lain mukaan vahvistaa asiakkaan resepti eli reseptistä pitää faxata kopio tai antaa lääkärin tiedot nettikaupalle. Yllättäen paperireseptiä ei tullut otettua mukaan ja jostain syystä nettikaupasta ei suostuttu ottamaan yhteyttä Suomeen Instrumentariumiin… Ihme homma.

No comments:

Post a Comment