Monday, February 7, 2011

Viinakauppa vähän varakkaammille

Päästiin vihdoinkin pois motellista, ja lauantaiaamuna muutettiin meidän paloaltolaiseen rivarinpätkään. Helpotti kummasti, kun pääsi oikeaan asuntoon ja sai vähän tilaa ympärilleen.

Pihalla on pieni suihkulähde, vesielementti tjsp, jossa kolibrit käyvät kuulemma juomassa säännöllisesti. Näinä aamuina ei ole vielä näkynyt. Grilli pitää testata mahdollisimman pian. Kämppä on vuokrattu pariskunnalta, joka lähti kuukaudeksi häämatkalle Chileen. 

Kämpän vieressä kadunkulmassa on mielenkiintoinen kahvila, Philz Coffee www.philzcoffee.com. Paikallisten suosiossa oleva Philz myy kahvit kuppi kerrallaan. Paikassa on parikymmentä erilaista kahvipapua. Jokaisen kupillisen pavut jauhetaan erikseen ja suodatetaan tilauksesta. Ei siis espressoja vaan perinteisempiä suodatinkahveja.

Philzin vieressä on viina- ja viinikauppa. Dinner-viinin hakemisessa tuli pienehkö yllätys. Paikassa oli pari 15 dollarin viiniä, ja loput olivat selvästi kalliimpia. Keskihinta oli noin 60 dollaria. Kulmilla taitaa asua hivenen varakkaampaa jengiä. Ostin kolmen kympin zinfandelin, jota myyjä suositteli. Oli jumalattoman hyvää, Frank Family Vineyards

Huomenna lähdetään tsekkaamaan yhtä kämppää San Franciscoon. Toivottavasti natsaa.

No comments:

Post a Comment