Friday, February 4, 2011

The kid with the sunglasses

Aurinko on paistanut lähes joka päivä (viime sunnuntai oli sateinen poikkeus). Pikku-T:llekin on siis hommattu aurinkolasit. Lasit hommattiin Babies'r'us -liikkeestä ja odotukset valikoiman suhteen oli korkealla. Oli aika pettymys kun liikkeessä oli tarjolla vain muutamat hassut aurinkolasit. Syy suppeaan valikoimaan on selvinnyt tässä kahden viikon aikana. En ole koko aikana nähnyt kenelläkään muulla vauvalla laseja tai edes hattua. Ei siis ole ihme, että pikku-T a.k.a. "The kid with the sunglasses" on aurinkolaseissaan herättänyt hilpeyttä täällä Palo Alton kulmilla.

Paikalliset ihmiset muutenkin avoimesti ihastelevat ja kehuvat vauvaa. Maahan tullessamme tulliviranomainenkin vain leperteli pikku-T:lle eikä muistanut kysyä tiukkoja kysymyksiä meidän aikeistamme Yhdysvalloissa. Pikku-T on kyllä täysillä mukana ja hymyilee ja flirttailee kaikkien kanssa. Sopii luonteeltaan paremmin tänne aurinkoiseen Kaliforniaan kun lumiseen Helsinkiin :)

1 comment:

  1. Viikonloppuna näin yhdellä pojalla puistossa hatun! Vauvantarvikeliikkeessä kun kyseltiin aurinkolaseista niin myyjä sanoi että ei ole kun kesäsesonkitavarat on vielä tulematta...

    ReplyDelete